Θρήνος: Νεκρός νεαρός πατέρας που χτυπήθηκε από ρεύμα
Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου για 33χρονο πατέρα

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καρπενήσι και η Ευρυτανία, αφού χάθηκε άδικα από τη μια στιγμή στην άλλη ένας νεαρός πατέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο άτυχος 23χρονος ήταν χειριστής γερανοφόρου μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας.

Εκεί στην προσπάθεια ανέλκυσης φορτίου ο βραχίονας ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο χείριστης να «κεραυνοβοληθεί» από ρεύμα και να χάσει τη ζωή του.

Η είδηση σόκαρε την ευρυτανική πρωτεύουσα, αφού ο 23χρονος που «έφυγε» με αυτόν τον τραγικό τρόπο, είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2022 και πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ταξί
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας
Αγία Βαρβάρα: 25χρονος έπνιγε οδηγούς ταξί με τη ζώνη για να τους ληστέψει
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας