Χανιά: Άσος των γηπέδων η μόλις 10 χρονών Δέσποινα - Σκοράρει ασταμάτητα κόντρα και σε αγόρια
Unsplash
Σε δύο ομάδες η 10χρονη Δέσποινα - Σκοράρει και κόντρα σε αγόρια

Ξεχωρίζει στα γήπεδα μια μικρή παίκτρια από τα Χανιά που δε σταματά να σκοράρει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα η μόλις 10 ετών λιλιπούτεια ποδοσφαιρίστρια πέτυχε χατ τρικ στο τουρνουά που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Νεροκούρουκ όντρα στην Κ10 του Ηρακλή, παίζοντας ως αντίπαλη απέναντι και σε αγόρια.

Η μικρή παίκτρια του γυναικείου τμήματος του Χάλη Βαρυπέτρου έχει ήδη ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της, καθώς σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα, ενώ έχει αναδειχθεί πρώτη σκόρερ στο 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε πρόσφατα στο Ηράκλειο, οδηγώντας την ομάδα της, τον Χάλη, να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Στο παρακάτω βίντεο το γκολ της Δέσποινας με την μεικτή ομάδα Κ10-Κ12 του Φοίνικα εναντίον της μεικτή ομάδα Κ10-Κ12 του Ο.Φ.Αρμένων, στο γήπεδο Ελπίς και Νίκη:

Σύμφωνα με το neakriti, η Δέσποινα Ασβεστά αγωνίζεται στο μικτό πρωτάθλημα Κ10 του Φοίνικα, με προπονητή τον Άρη Καλαϊτζίδη, αλλά και στο γυναικείο τμήμα Κ12 του Χάλη, με προπονήτρια τη Σουζάνα Ζντράβκοβιτς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"