troxaio
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νεκρός 55χρονος οδηγός μηχανής

Ένας πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στην Κερατέα.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στη Λεωφόρο Λαυρίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός ξεκίνησε όταν άναψε ο πράσινος σηματοδότης και επιχείρησε να στρίψει αριστερά, στη διασταύρωση για Βρωμοπούσι. Τότε, σύμφωνα με το Star, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ο οποίος κινούνταν από την άλλη πλευρά του δρόμου, τον χτύπησε με μεγάλη δύναμη.

Ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση δεν σταμάτησε να βοηθήσει, αλλά προσπάθησε να εξαφανιστεί. Κάποιος από τους διερχόμενους οδηγούς όμως πρόλαβε και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία αναζήτησε τον οδηγό.

Τελικά ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα πήγε στην αστυνομία μαζί με τον αδελφό του και παραδόθηκε.

«”Σήκω μπαμπά γιατί τράκαρα” μου είπε» λέει ο πατέρας του, μιλώντας στο Star. «Τον ρώτησα αν χτύπησε κανέναν και μου είπε “ναι και έπαθα σοκ και δεν ήξερα πού να πάω και πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα”. Του είπα να πάμε στην αστυνομία, να τα πει και να τον δουν και έτσι έγινε» λέει ο πατέρας του οδηγού.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα που θα ανακοινώσει
Αλέξης Τσίπρας: Απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα – «Ας πάμε με αυτό που είχαμε κλειδώσει»
Πώς απάντησε στις προτάσεις ο Αλέξης Τσίπρας και ποιο όνομα παραμένει το μεγάλο... φαβορί
Αλέξης Τσίπρας: Απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα – «Ας πάμε με αυτό που είχαμε κλειδώσει»