πλοίο Θεσσαλονίκη
Το «Θεσσαλονίκη» παρουσίασε μηχανική βλάβη στα ανοιχτά του Θερμαϊκού κόλπου, έξω από την πόλη, προερχόμενο από την Περαία

Παρουσία λιμενικού σκάφους και με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19.00 η επιχείρηση μετεπιβίβασης των 84 επιβατών από το καραβάκι «Θεσσαλονίκη», σε ένα πλωτό σκάφος και δύο λάντζες.

Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος της ThessBoat Express, το «Θεσσαλονίκη» παρουσίασε μηχανική βλάβη στα ανοιχτά του Θερμαϊκού κόλπου, έξω από την πόλη, προερχόμενο από την Περαία.

Το καραβάκι «Θεσσαλονίκη», ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στην Παρασκευή 19/5 από Θεσσαλονίκη προς την Περαία και τους Νέους Επιβάτες από δύο σημεία αναχώρησης: από το λιμάνι, δίπλα στην προβλήτα με το πρώτο δρομολόγιο στις 9.45 το πρωί και πίσω από το Βασιλικό Θέατρο, δίπλα στον Λευκό Πύργο, από τις 10 το πρωί.

Η διαδρομή υπολογίζεται σε 50 λεπτά, ενώ το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα επτά ευρώ το κανονικό και στα πέντε ευρώ το μειωμένο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!