ilikiomeni
Στην σύλληψη μια 49χρονης και ενός 48χρονου που σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, προχώρησαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή των Αχαρνών.

Στην εξιχνίαση μιας ληστείας με απίστευτη αγριότητα σε βάρος μιας ανήμπορης ηλικιωμένης γυναίκας προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής  

Οι δράστες -ένας άνδρας και μια γυναίκα - είχαν βάλει στόχο τον σταυρό που φορούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα 85 ετών που περπατούσε αμέριμνη στη Γλυφάδα.

Οι δράστες, ένας 48χρονος και μια 49χρονη, προσέγγισαν με το αυτοκίνητό τους, την 85χρονη που περπατούσε. Τότε η 49χρονη κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα για να της αρπάξει τον σταυρό που φορούσε. Αφού της έσφιξε τον λαιμό με τα χέρια της, την έριξε στο έδαφος και την έσυρε, ασκώντας της πίεση μέχρι να κοπεί η αλυσίδα.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους σήκωσαν το πορτ μπαγκαζ ώστε να μην διακρίνεται ο αριθμός της πινακίδας και να μην εντοπιστούν από τις αρχές. Όμως η ασφάλεια εξετάζοντας βίντεοληπτικό υλικό από την περιοχή κατάφερε να τους εντοπίσει. Έτσι έδωσε σήμα σε όλες τις δυνάμεις που περιπολούσαν στην περιοχή για να τους συλλάβουν όπως και έγινε

Η 85χρονη μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους δυο δράστες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν για αρκετές μέρες καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ισχίο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Οι δράστες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διαπράξει το ίδιο αδίκημα αρκετές φορές και κατά το παρελθόν.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα