Έχεις Windows 11; Πλέον μπορείς να συνδεθείς στο PC με το iPhone σου
Η νέα επέκταση της Phone Link επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν SMS και iMessages από τον Windows υπολογιστή τους

Επιτέλους, η χρήση των iPhone γίνεται πιο... βολική. Τώρα, μέσω του λογισμικού των Windows 11 οι χρήστες Apple μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή τους, μέσω της επέκτασης Phone Link της Microsoft, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν SMS και iMessages από τον Windows υπολογιστή τους.

Η τελευταία έκδοση του Phone Link για Windows και iOS χρησιμοποιεί Bluetooth για τη σύνδεση ενός iPhone και ενός Windows PC.

Η ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link είναι πλέον διαθέσιμη σε 85 χώρες και θα λειτουργεί με ένα iPhone μέσω Bluetooth για κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις.

Πρόκειται για μια έξυπνη εφαρμογή που σημαίνει ότι θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ελεύθερα όσο το Phone Link είναι ανοιχτό, αλλά δεν θα μπορείτε να βλέπετε το πλήρες ιστορικό συνομιλιών ή να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες iMessage.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το Phone Link για Windows από το Microsoft Store ενώ η αντίστοιχη έκδοση για iPhone είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από το App Store.

Tο Phone Link για iOS απαιτεί iOS 14 ή νεότερη έκδοση και δεν είναι συμβατό με iPad. Θα χρειαστείτε επίσης την τελευταία έκδοση των Windows 11 εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας με ενεργοποιημένο το Bluetooth και για τις δύο συσκευές.

Σε κάθε περίπτωση ήδη από τα μέσα Μαΐου, η πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link θα πρέπει να είναι διαθέσιμη αυτόματα, αλλά αν δεν δείτε τη νέα επιλογή iPhone κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, μεταβείτε στην εφαρμογή Microsoft Store στα Windows 11 για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

epal
Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ: Εξέταστρα 100€ για απόκτηση πτυχίου και κατάργηση της δωρεάν προετοιμασίας των μαθητών...
ΣΥΝΕΚ: Η κυβέρνηση είναι σαφές ότι δεν νοιάζεται, παρά τις υποκριτικές διακηρύξεις των υπουργών και του πρωθυπουργού, για τους μαθητές και τις...
Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ: Εξέταστρα 100€ για απόκτηση πτυχίου και κατάργηση της δωρεάν προετοιμασίας των μαθητών...
πλοίο, λιμάνι, αυτοκίνητα, τουρισμός, νησιά
Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα
Η έκπτωση παρέχεται με τον μοναδικό κωδικό που έχουν λάβει οι δικαιούχοι από τον χρόνο πρόσληψής τους, εφόσον δεν έχουν ήδη εξαντλήσει τις δέκα (10)...
Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα