Έχεις Windows 11; Πλέον μπορείς να συνδεθείς στο PC με το iPhone σου
Η νέα επέκταση της Phone Link επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν SMS και iMessages από τον Windows υπολογιστή τους

Επιτέλους, η χρήση των iPhone γίνεται πιο... βολική. Τώρα, μέσω του λογισμικού των Windows 11 οι χρήστες Apple μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή τους, μέσω της επέκτασης Phone Link της Microsoft, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν SMS και iMessages από τον Windows υπολογιστή τους.

Η τελευταία έκδοση του Phone Link για Windows και iOS χρησιμοποιεί Bluetooth για τη σύνδεση ενός iPhone και ενός Windows PC.

Η ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link είναι πλέον διαθέσιμη σε 85 χώρες και θα λειτουργεί με ένα iPhone μέσω Bluetooth για κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις.

Πρόκειται για μια έξυπνη εφαρμογή που σημαίνει ότι θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ελεύθερα όσο το Phone Link είναι ανοιχτό, αλλά δεν θα μπορείτε να βλέπετε το πλήρες ιστορικό συνομιλιών ή να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες iMessage.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το Phone Link για Windows από το Microsoft Store ενώ η αντίστοιχη έκδοση για iPhone είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από το App Store.

Tο Phone Link για iOS απαιτεί iOS 14 ή νεότερη έκδοση και δεν είναι συμβατό με iPad. Θα χρειαστείτε επίσης την τελευταία έκδοση των Windows 11 εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας με ενεργοποιημένο το Bluetooth και για τις δύο συσκευές.

Σε κάθε περίπτωση ήδη από τα μέσα Μαΐου, η πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link θα πρέπει να είναι διαθέσιμη αυτόματα, αλλά αν δεν δείτε τη νέα επιλογή iPhone κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, μεταβείτε στην εφαρμογή Microsoft Store στα Windows 11 για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεστ
Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα στην εικόνα μπορεί να αποκαλύψει τις συναισθηματικές τάσεις σας
Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε την εικόνα.
Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα στην εικόνα μπορεί να αποκαλύψει τις συναισθηματικές τάσεις σας
poukamisas
ΙΕΠ - Νέα βιβλία: 72 διδακτικά πακέτα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο από τον φροντιστηριακό όμιλο "Πουκαμισάς"
Το ΙΕΠ ενέκρινε όμιλο Φροντιστηρίων για να συγγράψει 72 σχολικά βιβλία
ΙΕΠ - Νέα βιβλία: 72 διδακτικά πακέτα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο από τον φροντιστηριακό όμιλο "Πουκαμισάς"