Τρεις ανήλικοι προσέγγισαν 14χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνο, ενώ ο 14χρονος τους απώθησε και απομακρύνθηκε.
Εν συνεχεία, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι (18-5-2023) στο Νέο Φάληρο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις ανήλικοι, 13, 14 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία.
Οι συλλήψεις
Λίγο μετά την απόπειρα ληστείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινό σημείο τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων- Νέου Φαλήρου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απόπειρας ληστείας.
Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 16χρονου σε επιπλέον 1 περίπτωση ληστείας σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, η οποία έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 16-5-2023.
Συγκεκριμένα, ο 16χρονος από κοινού με έτερους δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από 2 ανήλικους ημεδαπούς κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ