astynomikos
INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τρεις ανήλικοι απείλησαν 14χρονο για να τον ληστέψουν

Τρεις ανήλικοι προσέγγισαν 14χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνο, ενώ ο 14χρονος τους απώθησε και απομακρύνθηκε.

Εν συνεχεία, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι (18-5-2023) στο Νέο Φάληρο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις ανήλικοι, 13, 14 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία.

Οι συλλήψεις

Λίγο μετά την απόπειρα ληστείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινό σημείο τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων- Νέου Φαλήρου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απόπειρας ληστείας.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 16χρονου σε επιπλέον 1 περίπτωση ληστείας σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, η οποία έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 16-5-2023.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος από κοινού με έτερους δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από 2 ανήλικους ημεδαπούς κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κατρ
Παρέμβαση Κατρίνη-Παραστατίδη: Κίνδυνος αποκλεισμού για 3.000 αποφοίτους της ΑΣΠΑΙΤΕ από τους πίνακες του ΑΣΕΠ
Σ. Παραστατίδης – Μ. Κατρίνης: Ζητούν παράταση στην προκήρυξη 2ΓΕ/2026 για τους νέους εκπαιδευτικούς
Παρέμβαση Κατρίνη-Παραστατίδη: Κίνδυνος αποκλεισμού για 3.000 αποφοίτους της ΑΣΠΑΙΤΕ από τους πίνακες του ΑΣΕΠ
Κλειστά σχολεία
Κλειστά σχολεία την Τετάρτη (13/5): Μπαίνει «λουκέτο» σε μεγάλο Δήμο της Αττικής
Ποια κλειστά σχολεία αφορά η απόφαση του Δήμου και γιατί αναστέλλεται η λειτουργία τους την Τετάρτη 13 Μαΐου 2026
Κλειστά σχολεία την Τετάρτη (13/5): Μπαίνει «λουκέτο» σε μεγάλο Δήμο της Αττικής