διοιδα αττικη οδος
«Οι αυτοκινητόδρομοι είναι για να εξυπηρετούν τους πολίτες, όχι για να γίνονται εισπρακτικός μηχανισμός»

Μια απόφαση - σταθμό έλαβε η Πολωνία για τους πολίτες της: καταργεί τα διόδια στους αυτοκινητόδρομους. «Οι αυτοκινητόδρομοι είναι για να εξυπηρετούν τους πολίτες, όχι για να γίνονται εισπρακτικός μηχανισμός» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι.

Η κυβέρνηση υιοθέτησε ήδη τον σχετικό νόμο, βάσει του οποίου η διέλευση θα είναι εξής δωρεάν από όσα διόδια διαχειρίζεται το κράτος, αναφέρει το Euronews.

Αυτή ήταν για μια από τις τρεις βασικές δεσμεύσεις του κυβερνητικού προγράμματος του Κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη η οποία τηρήθηκε και θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στους πολίτες της χώρας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου μεταβάλλει το πρόγραμμα πληρωμών – Πώς διαμορφώνονται οι ημερομηνίες για μισθωτούς και μη μισθωτούς συνταξιούχους.
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου