παράθυρο κοπέλα
Οι γονείς της δεν είχαν ενδιαφερθεί για την εξαφάνισή της

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται στην Πάτρα, όταν μία 17χρονη Ιρλανδή, φιλοξενείται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» επί 17 ημέρες και κανένας δεν την έχει αναζητήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempο24, η ιστορία της ανήλικης έγινε γνωστή όταν οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της και η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να την εντοπίσει.

Οι αρχές την βρήκαν στη περιοχή της Ακράτας μαζί με έναν Αμερικάνο.

Τότε για την προστασία της αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», έως ότου οι εισαγγελικές αρχές αποφανθούν για την μεταφορά της στην οικογένειά της.

Το απίστευτο γεγονός είναι πως παρότι οι δικοί της δήλωσαν την εξαφάνιση στην συνέχεια κανείς τους δεν ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι, με αποτέλεσμα να παραμένει στο νοσηλευτήριο φρουρούμενη, από γυναίκες αστυνομικούς.

Κι ενώ θα έπρεπε οι εισαγγελικές αρχές εδώ και 17 ημέρες να έχουν εκδώσει απόφαση για την φιλοξενία της σε κάποιο από τα αντίστοιχα ιδρύματα της περιοχής δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό.

Αποτέλεσμα, όπως σημειώνει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας, είναι να δημιουργούνται ενδουπηρεσιακά προβλήματα δεδομένου ότι γυναίκες αστυνομικοί έχουν σταματήσει κάθε άλλη εργασία για να φυλάσσουν επί 24ώρου βάσεως την 17χρονη Ιρλανδή.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ο Χάρης Τσίτσικας έχει ήδη έλθει σε επικοινωνία τόσο με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, όσο και με τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλο, για να επισπευστούν οι διαδικασίες από τις δικαστικές αρχές κυρίως και για την προστασία της κοπέλας που παραμένει σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου φυλακισμένη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

polakis.jpg
Φυσικός Βαρβακείου για το θέμα της Φυσικής των Πανελληνίων: Eάν ο Π. Πολάκης δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά
Τι δηλώνει, με επιστολή του στο alfavita.gr, ο φυσικός του Πρότυπου ΓΕΛ της Βαρβακείου Σχολής Θοδωρής Παπασγουρίδης
Φυσικός Βαρβακείου για το θέμα της Φυσικής των Πανελληνίων: Eάν ο Π. Πολάκης δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά