δικαστήριο
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/INTIME NEWS
Στη φυλακή θα οδηγηθούν τα δύο αδέλφια που ξυλοκόπησαν 52χρονο στη Θεσσαλονίκη

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τον θάνατο του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο ξυλοδαρμός του 52χρονου αποτέλεσε απόρροια επεισοδίου που προηγήθηκε για ασήμαντο λόγο το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Οι δύο κατηγορούμενοι, 40 και 42 ετών, διώκονται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, πράξη την οποία αρνήθηκαν στις απολογίες τους, επικαλούμενοι και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, σύμφωνα την οποία ο θάνατος φέρεται να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, και ειδικότερα σε ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη το θύμα κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε επειδή ο 52χρονος τάιζε αδέσποτα, έξω από την επιχείρηση του, γεγονός που φαίνεται να ενόχλησε τα δύο αδέλφια, ενώ από μαρτυρίες κατοίκων προκύπτει ότι είχαν προηγηθεί κι άλλοι καβγάδες, καθώς οι κατηγορούμενοι αντιδρούσαν στη λειτουργία της επιχείρησης στην περιοχή.

Αρχικά οι δύο πλευρές λογομάχησαν και η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα να ασκηθεί σωματική βία εναντίον του 52χρονου.

Τι υποστήριξαν

Στις απολογίες τους, ο 40χρονος αποδέχθηκε ότι χτύπησε ελαφρά το θύμα επειδή τον έβρισε, αρνούμενος ότι ο θάνατος προκλήθηκε από τα χτυπήματά του.

Από την άλλη, ο αδελφός του ανέφερε, κατά πληροφορίες, ότι επιχείρησε να παρέμβει πυροσβεστικά όταν ξεκίνησε το επεισόδιο. «Δεν είχαμε προηγούμενα μαζί του» πρόσθεσε ο 42χρονος όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενες προστριβές με τον 52χρονο κατά το παρελθόν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα