paidiki_xara
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το κοριτσάκι έχει υποστεί κάταγμα κρανίου, ενώ κινδύνευσε να χάσει το μάτι της

Σοβαρό ατύχημα είχε 5χρονη σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία. Το κοριτσάκι έχει υποστεί κάταγμα κρανίου, ενώ κινδύνευσε να χάσει το μάτι της.

Η 5χρονη, όπως αναφέρει το ilialive.gr, νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

paidiki_xara

Πώς έγινε το ατύχημα

Το κοριτσάκι λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του, όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν ανάμεσα σε τσιμέντο. Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού που μίλησε στο τοπικό σάιτ, το παιδάκι έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 6/5.

paidiki_xara

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στον χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο Καραμανδάνειο όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ώστε αυτή η αβλεψία και τυχόν άλλες να μην ταλαιπωρήσουν άλλα παιδάκια και οικογένειες στο μέλλον.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astynomia peripoliko
Σοκ στα Τρίκαλα: 86χρονος σκότωσε τον αδελφό του – Έρευνες για το αν ήταν προμελετημένη η ενέργεια
Τρίκαλα: Συνεχίζονται οι έρευνες για την αδελφοκτονία – Στο μικροσκόπιο τα αίτια της τραγωδίας
Σοκ στα Τρίκαλα: 86χρονος σκότωσε τον αδελφό του – Έρευνες για το αν ήταν προμελετημένη η ενέργεια
Βρυξέλλες: Φλεγόμενο σκηνικό στο κέντρο της πόλης – Επεισόδια και συγκρούσεις για την Παιδεία
Έκρυθμη κατάσταση στις Βρυξέλλες: Φλεγόμενο σκηνικό - Μαζικές αντιδράσεις στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις
Έκρυθμη κατάσταση στις Βρυξέλλες: Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε σταθμό και συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Έκρυθμη κατάσταση στις Βρυξέλλες: Φλεγόμενο σκηνικό - Μαζικές αντιδράσεις στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις