αυτοκτονια
Σοκ προκαλεί στην κοινωνία του Βόλου ο θάνατος ενός Πυροσβέστη, ηλικίας περίπου 45 ετών, πατέρα πέντε παιδιών, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται σε αυτοκτονία.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο καθώς ένας πυροσβέστης ηλικίας 45 ετών, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας 5 παιδιών, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο.

Σύμφωνα με το  gegonota.news πρόκειται για τον Β.Τ., ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, κοντά σε ένα ξωκκλήσι.

Ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να περπατήσει στη συνηθισμένη διαδρομή του από τον Άγιο Ονούφριο προς τις Σταγιάτες. Πήρε, όμως, μαζί του και ένα παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου και σε όταν έφτασε έξω από το ξωκκλήσι του Αγ . Παντελεήμονα, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η οικογένειά του τον περίμενε μάταια όλη τη νύχτα να επιστρέψει στο σπίτι, ωστόσο ανησύχησαν και όταν ξημέρωσε οι συγγενείς του άρχισαν να τον ψάχνουν, εντοπίζοντάς τον τελικά νεκρό.

Στο σημείο ενημερώθηκαν και πήγαν πυροσβέστες, που κατέβασαν την σορό του άτυχου 45χρονου από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε σε σημείο που είχε πάει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ στον τόπο πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Πολλαπλό βιβλίο: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για την ένταξη στο Μητρώο Δ.Β.
Νέα παράταση προθεσμίας συγγραφής των βιβλίων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του Γυμνασίου και της Α ́ τάξης του Γενικού Λυκείου (Η απόφαση)
Πολλαπλό βιβλίο: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για την ένταξη στο Μητρώο Δ.Β.
panelladikes_02
Κίνδυνος για την διεξαγωγή των πανελλαδικών στην Θεσπρωτία
Κίνδυνος για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Π.Ε. Θεσπρωτίας λόγω αδυναμίας κάλυψης των λειτουργικών δαπανών από την αιρετή...
Κίνδυνος για την διεξαγωγή των πανελλαδικών στην Θεσπρωτία