αυτοκτονια
Σοκ προκαλεί στην κοινωνία του Βόλου ο θάνατος ενός Πυροσβέστη, ηλικίας περίπου 45 ετών, πατέρα πέντε παιδιών, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται σε αυτοκτονία.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο καθώς ένας πυροσβέστης ηλικίας 45 ετών, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας 5 παιδιών, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο.

Σύμφωνα με το  gegonota.news πρόκειται για τον Β.Τ., ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, κοντά σε ένα ξωκκλήσι.

Ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να περπατήσει στη συνηθισμένη διαδρομή του από τον Άγιο Ονούφριο προς τις Σταγιάτες. Πήρε, όμως, μαζί του και ένα παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου και σε όταν έφτασε έξω από το ξωκκλήσι του Αγ . Παντελεήμονα, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η οικογένειά του τον περίμενε μάταια όλη τη νύχτα να επιστρέψει στο σπίτι, ωστόσο ανησύχησαν και όταν ξημέρωσε οι συγγενείς του άρχισαν να τον ψάχνουν, εντοπίζοντάς τον τελικά νεκρό.

Στο σημείο ενημερώθηκαν και πήγαν πυροσβέστες, που κατέβασαν την σορό του άτυχου 45χρονου από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε σε σημείο που είχε πάει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ στον τόπο πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»
Ζητά δημόσιες διευκρινίσεις για τα πτυχία και αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»
μητσοτακης
Μητσοτάκης: «Δεν θα μας γυρίσουν στο 1980» – Στο επίκεντρο το σχέδιο για την Ελλάδα του 2030
Μήνυμα σύγκρισης με την αντιπολίτευση και έμφαση σε νησιωτικότητα, ανάπτυξη και 12μηνο τουρισμό από τον πρωθυπουργό
Μητσοτάκης: «Δεν θα μας γυρίσουν στο 1980» – Στο επίκεντρο το σχέδιο για την Ελλάδα του 2030
μυτιληνην
Λέσβος σε «κατάσταση ασφυξίας»: Εβδομάδα αποκλεισμού χωρίς εφόδια λόγω κινητοποιήσεων κτηνοτρόφων
Άδεια ράφια και σοβαρές ελλείψεις στο νησί – Σε οριακό σημείο η αγορά, αβέβαιη η επόμενη μέρα
Λέσβος σε «κατάσταση ασφυξίας»: Εβδομάδα αποκλεισμού χωρίς εφόδια λόγω κινητοποιήσεων κτηνοτρόφων
κλοπή
Στο στόχαστρο των κυκλωμάτων: Τα ΙΧ που «εξαφανίζονται» πιο εύκολα στην Ελλάδα
Δημοφιλή μοντέλα και SUV στην κορυφή της λίστας – Γιατί οι κλέφτες προτιμούν τα best-sellers και πώς μπορούν να προστατευτούν οι οδηγοί
Στο στόχαστρο των κυκλωμάτων: Τα ΙΧ που «εξαφανίζονται» πιο εύκολα στην Ελλάδα