αυτοκτονια
Σοκ προκαλεί στην κοινωνία του Βόλου ο θάνατος ενός Πυροσβέστη, ηλικίας περίπου 45 ετών, πατέρα πέντε παιδιών, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται σε αυτοκτονία.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο καθώς ένας πυροσβέστης ηλικίας 45 ετών, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας 5 παιδιών, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο.

Σύμφωνα με το  gegonota.news πρόκειται για τον Β.Τ., ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, κοντά σε ένα ξωκκλήσι.

Ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να περπατήσει στη συνηθισμένη διαδρομή του από τον Άγιο Ονούφριο προς τις Σταγιάτες. Πήρε, όμως, μαζί του και ένα παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου και σε όταν έφτασε έξω από το ξωκκλήσι του Αγ . Παντελεήμονα, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η οικογένειά του τον περίμενε μάταια όλη τη νύχτα να επιστρέψει στο σπίτι, ωστόσο ανησύχησαν και όταν ξημέρωσε οι συγγενείς του άρχισαν να τον ψάχνουν, εντοπίζοντάς τον τελικά νεκρό.

Στο σημείο ενημερώθηκαν και πήγαν πυροσβέστες, που κατέβασαν την σορό του άτυχου 45χρονου από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε σε σημείο που είχε πάει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ στον τόπο πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Λέξεις που συχνά γράφονται λάθος – Μήπως κάνεις κι εσύ τα ίδια λάθη;
Η ελληνική ορθογραφία κρύβει πολλές παγίδες, ακόμη και για όσους τη χρησιμοποιούν καθημερινά. Παρακάτω συγκεντρώνονται χαρακτηριστικά παραδείγματα...
Λέξεις που συχνά γράφονται λάθος – Μήπως κάνεις κι εσύ τα ίδια λάθη;