Άλκης Καμπανός
«Το δικό μου παιδί δεν θα πάρει όμως πτυχίο, άφησε τις σπουδές στη μέση»

Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ξέσπασε σήμερα κατά την διάρκεια της απολογίας του έκτου κατηγορουμένου, όταν αυτός απαντούσε σε ερωτήσεις για τις σπουδές του που συνεχίζει μέσα από την φυλακή.

Αφού ολοκληρώθηκε η απολογία του, η συνήγορος υπεράσπισης ρώτησε την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης εάν ενδιαφέρεται να μάθει για τις σπουδές του 24χρονου, και η πρόεδρος έκανε κάποιες ερωτήσεις περί αυτού. Ο κατηγορούμενος είπε συνεχίζει τις σπουδές του, και θέλει να τις τελειώσει ακόμη κι αν βρίσκεται στη φυλακή.

Τότε, η μητέρα του Άλκη είπε «το δικό μου παιδί δεν θα πάρει όμως πτυχίο, άφησε τις σπουδές στη μέση», με το ακροατήριο να την χειροκροτά.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη...

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καλλιτέχνες για προσφυγικά
Προσφυγικά: Αλεξίου, Λάνθιμος, Μάλαμας και δεκάδες ακόμη καλλιτέχνες στηρίζουν τους απεργούς πείνας
«Ιστορική γειτονιά αντιστάσεων» τα Προσφυγικά: Ηχηρό μήνυμα από τον κόσμο του πολιτισμού
Προσφυγικά: Αλεξίου, Λάνθιμος, Μάλαμας και δεκάδες ακόμη καλλιτέχνες στηρίζουν τους απεργούς πείνας