revenge porn
Ο κατηγορούμενος δήλωσε «Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι στο εδώλιο του δικαστηρίου»

Μία υπόθεση revenge porn έφτασε στο τέλος της, όταν ένας άντρας μετά τη καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης οδηγείται στη φυλακή για 6 χρόνια και 3 μήνες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με μία γυναίκα. Όταν ο κατηγορούμενος διαπίστωσε ότι εξακολουθεί να διατηρεί επαφές με τον σύζυγό της, έστειλε, μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, υλικό από προσωπικές τους στιγμές στα ανήλικα παιδιά της.

Το υλικό αυτό φέρεται να κατέληξε και σε φίλους των παιδιών, ενώ αργότερα «ανέβηκε» και σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2016 σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον κατηγορούμενο να παραπέμπεται σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος και εκβίαση, επειδή ζητούσε να του επιτρέψει χρηματικό ποσό 200 ευρώ.

«Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι στο εδώλιο του δικαστηρίου» είπε ο κατηγορούμενος, ηλικίας 45-50 ετών, αποδίδοντας την ενέργειά του στη μέθη.

Υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, οι δικαστές τον έκριναν ένοχο και για τις δύο παραπάνω πράξεις και αποφάσισαν η έφεση να μην έχουν αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής, οπότε κατά συνέπεια οδηγήθηκε στη φυλακή.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνέδριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού – ΓΓΕΕ με θέμα «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους: πλοήγηση στον κόσμο της πληροφορίας και των ψηφιακών μέσων», για το πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες»
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»
Κορυφώθηκε στη ΓΓΕΕ το Συνέδριο για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες» – Σ. Ζαχαράκη: «Η παιδεία είναι η ισχυρότερη άμυνα...
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»