Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Νέα διακοπή στη δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Για τρίτη φορά οδηγήθηκε σε διακοπή, για τις 8 Μαΐου, η δίκη ενώπιον του ΜΟΕ του Μπάμπη Αναγνωστοπουλου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς και τη θανάτωση του σκυλιού της στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας ο κατηγορούμενος ζήτησε τον λόγο και είπε: «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορος μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας».

Το δικαστήριο ενημερώθηκε από συνεργάτιδα του γραφείου του συνηγόρου Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη ότι ο δικηγόρος έχει πρόβλημα υγείας και προσκόμισε έγγραφα από κλινική στην όποια εισήχθη την Παρασκευή.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες σκοπεύει να συμμετέχει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιρία
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Εκκλήσεις Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή μετακινήσεων
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
metro
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα
Η σφοδρή βροχόπτωση προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες της Αττικής, με προσωρινές εκτροπές και διακοπές στα δρομολόγια.
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα