Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Νέα διακοπή στη δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Για τρίτη φορά οδηγήθηκε σε διακοπή, για τις 8 Μαΐου, η δίκη ενώπιον του ΜΟΕ του Μπάμπη Αναγνωστοπουλου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς και τη θανάτωση του σκυλιού της στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας ο κατηγορούμενος ζήτησε τον λόγο και είπε: «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορος μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας».

Το δικαστήριο ενημερώθηκε από συνεργάτιδα του γραφείου του συνηγόρου Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη ότι ο δικηγόρος έχει πρόβλημα υγείας και προσκόμισε έγγραφα από κλινική στην όποια εισήχθη την Παρασκευή.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες σκοπεύει να συμμετέχει.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων