Κιβωτός του κόσμου
Νέες καταγγελίες συγγενών για την Κιβωτό του Κόσμου

Νέες καταγγελίες συγγενών έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση της Κιβωτού του Κόσμου, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρονται «παγίδευαν» τους ετοιμοθάνατους ηλικιωμένους και τους αποσπούσαν μεγάλες περιουσίες με αθέμιτους τρόπους.

Οι υποθέσεις «παγίδευσης»

Αίσθηση προκαλεί η περίπτωση μίας ομογενούς από την Αυστραλία, που σύμφωνα με τη ανιψιά της, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε εκδηλώσει ποτέ ενδιαφέρον για τη λειτουργία της ΜΚΟ ούτε είχε στηρίξει οικονομικά το έργο της, αλλά με ιδιόχειρο σημείωμα και χωρίς να έχει γίνει γνωστό στους συγγενείς της, η ηλικιωμένη γυναίκα άλλαξε προηγούμενη διαθήκη και άφησε την περιουσία της στην Κιβωτό.

Την ελληνική Δικαιοσύνη απασχολεί και η υπόθεση άλλης μίας γυναίκας, η οποία απεβίωσε σε ηλικία μόλις 52 ετών έπειτα από πολυετή ασθένεια. Δύο μήνες πριν από τον θάνατό της συνέταξε τη διαθήκη της, στην οποία ανέφερε ότι αποκληρώνει την κόρη της, επειδή τη χτυπούσε και της φερόταν βίαια και ως εκ τούτου άφηνε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της, δηλαδή δύο σπίτια, αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η κόρη της θανούσης υποστηρίζει ότι «η μητέρα μου υπέγραψε τη διαθήκη χωρίς να έχει καμία συνείδηση και κατανόηση περί των ισχυρισμών που αναφέρονται σ’ αυτή και σίγουρα χωρίς δική της πρωτοβουλία».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα