Μεσσηνιακός Κόλπος: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών - Πληροφορίες για νεκρό
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στο Μεσσηνιακό Κόλπο - Υπάρχουν πληροφορίες για νεκρό

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στον Μεσσηνιακό Κόλπο από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός.

Η επιχείρηση διάσωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, 50 περίπου μετανάστες βγήκαν στην ακτή της Μάνης στην περιοχή Αρφίγκια και με τη βοήθεια της εθελοντικής ομάδας «ΓΑΙΑ» μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν επιβεβαιωμένο νεκρό και αρκετά παιδιά και γυναίκες ανάμεσα στους διασωθέντες που βρίσκονται στο κέντρο υγείας.

Οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα συνεχίζονται και με το πρώτο φως της ημέρας καθώς υπάρχουν μαρτυρίες από τους διασωθέντες πως στο ιστιοπλοϊκό στο οποίο επέβαιναν βρίσκονταν περισσότεροι από 50.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia_722019.jpeg
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο
Σύμφωνα με ειδικούς, μικρές και απλές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πνευματικής εγρήγορσης σε κάθε ηλικία.
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο