κλέιμαν
Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν, αφέθηκε ελεύθερο με εγγύηση 20.000 ευρώ για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ενώπιον του Ανακριτή κατέθεσε και ο συμπαίκτης του με τον οποίο ήταν μαζί στο μπαρ, όπου φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός της Βελγίδας μαθήτριας, ενώ στον δικαστικό λειτουργό κατέθεσε και ο φυσιοθερπευτής της ομάδας.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας απολογήθηκε ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή για τις κατηγορίες του βιασμού, στο σκέλος της διάταξης του ποινικού Κώδικα.

Η θέση του ποδοσφαιριστή έναντι του κατηγορητηρίου που συντάχθηκε σε βάρος του με βάση την μήνυση του κοριτσιού, είναι ότι δεν διέπραξε οποιαδήποτε πράξη βίας και ότι δεν έγινε τίποτε παράνομη σε βάρος της 17χρονης. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, με την μαθήτρια χόρεψαν και δεν συνέβη τίποτε άλλο ανάμεσα τους.

Φέρεται μάλιστα να επικαλείται τον κόσμο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο, ισχυριζόμενος πως αν είχε γίνει κάτι θα το είχαν αντιληφθεί θαμώνες και θα είχαν αντιδράσει. Ο ποδοσφαιριστής που έχει δώσει δείγμα dna, ισχυρίζεται ότι από τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων θα αποδειχθεί η αλήθεια.

Η διαδικασία ενώπιον του Ανακριτή ξεκίνησε με τις καταθέσεις που έδωσαν υπέρ του, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας που παίζει ο τερματοφύλακας και ο συμπαίκτης του κατηγορούμενου ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν που ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους παρά μόνο με την καταβολή χρηματικής εγγύησης .

Να σημειωθεί ότι η ποινή για την κατηγορία του βιασμού χωρίς την χρήση βίας τιμωρείται με ποινή από 5 έως 10 ετών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα