viasmos
Νέα υπόθεση φρίκης στον Πύργο Ηλείας

Μια νέα υπόθεση μαστροπείας ξεσπάστηκε, αυτή την φορά στον Πύργο Ηλείας, όπου ένας νεαρός εξέδιδε μια ανήλικη Ρομά

Ο Έλληνας μαστροπός φέρεται να είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού ανάμεσα σε έναν αλλοδαπό και την ανήλικη, αλλά οι αστυνομικοί που τον γνώριζαν από την παραβατική συμπεριφορά του κατάλαβαν τι συνέβαινε και τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια Πύργου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη αποκάλυψε ότι είχε κάνει και άλλα ερωτικά ραντεβού με τον αλλοδαπό και ότι εξαναγκάστηκε στην σεξουαλική επαφή μαζί του έναντι αμοιβής.

Ο Έλληνας και ο αλλοδαπός «πελάτης» του οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με κατηγορίες για μαστροπεία, βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα και ασέλγεια σε ανήλικη επί πληρωμή, κατά περίπτωση. 

Η ανήλικη πρόκειται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή και τα πορίσματά τους θα προστεθούν στην δικογραφία. Η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβωθεί πόσοι άλλοι είχαν κλείσει ερωτικά ραντεβού μέσω του μαστροπού και να ταυτοποιηθούν για να τους ασκηθούν οι σχετικές διώξεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κανελος
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
Ο Ανδρέας θα λείψει πολύ. Όχι μόνο ως συνάδελφος, αλλά ως φίλος, ως συνοδοιπόρος, ως δάσκαλος με την ουσιαστική σημασία της λέξης.
«Ο δάσκαλος με τα αστέρια»: Αποχαιρετισμός στον Ανδρέα Κανέλλο του Λυκείου Μυκόνου
panelladikes-exetaseis
Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;

Κάθε χρόνο, με την ίδια σχεδόν τελετουργική ακρίβεια, επαναλαμβάνεται ένα γνώριμο σκηνικό. Οι

Πανελλαδικές 2026: Τα μαθήματα που δοκιμάζουν κάθε χρόνο τους υποψηφίους - Πόση δυσκολία αντέχει η μάθηση;