viasmos
Στις 11 Απριλίου, ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τον παράδεισο στην κόλαση

Πριν από εννέα ημέρες ο Μπόρις Κλέιμαν ήταν ήρωας. Το απόγευμα της 2ας Απριλίου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Βόλο σε αγώνα των πλέι οφ της Stoiximan Super League και ήθελε μόνο νίκη.

Στο 90+7' και ενώ το παιχνίδι ήταν 0-0 ο Σπόραρ εκτελεί πέναλτι για τον Παναθηναϊκό και όλος ο κόσμος περιμένει τη νίκη!

Ο 32χρονος τερματοφύλακας του Βόλου όμως είχε  άλλη άποψη. Πέφτει και αποκρούει το πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός χάνει δύο βαθμούς και ο Κλέιμαν γίνεται ήρωας.

Εννέα ημέρες μετά, στις 11 Απριλίου, ο Κλέιμαν θα περάσει από τον παράδεισο στην κόλαση.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί συνελήφθη ο Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης μαθήτριας μέσα στο μπαρ.

Κλέιμαν

Πρόκειται για μια 17χρονη μαθητρια από το Βέλγιο η οποία διασκέδασε με τους φίλους της στο μπαρ (ήταν σε σχολική εκδρομή), ενώ η παρέα της συμμετείχε σε συμπλοκή με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.

Παρενέβη άμεσα η Αστυνομία η οποία τους προσήγαγε όλους και η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του γνωστού ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο ποδοσφαιριστής, χθες Μεγάλη Τρίτη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4)

Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού ο Κλέιμαν!

Ο Μπόρις Κλέιμαν κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ και αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού της ανήλικης κοπέλας. 
 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε
Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν τυλίγετε ένα σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε