gaitanos
Σάλος με την απόφασή του Πατούλη να διαθέσει 25.000 ευρώ για τρεις εκδηλώσεις με τον Γαϊτάνο

Την στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, «δίνει» 25.420 ευρώ (με το ΦΠΑ), για τρεις εκδηλώσεις με βυζαντινούς ύμνους, σε δύο ναούς και στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

Στις εκδηλώσεις θα ψέλνει ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος θα λάβει ένα πολύ μεγάλο ποσό, για λίγους βυζαντινούς ύμνους.

Όπως αναφέρει το OTA-magazine η απόφαση ελήφθη στις 31 Μαρτίου και περιλαμβάνει και την πρόβλεψη ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν όπως και να έχει, είτε μέσα στο Πάσχα, είτε αργότερα.

«Σε περίπτωση μεταβολής του χρόνου ή του τόπου διεξαγωγής των εκδηλώσεων ή ακόμη και των συντελεστών λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα από την εξέλιξη της πανδημίας ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέο χρόνο ή τόπο ή ακόμη και με άλλους συντελεστές χωρίς να απαιτείται τροποποίηση της απόφασης για το λόγο αυτό» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αντιδράσεις υπήρχαν από εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, που υποστήριξαν ότι «η Διοίκηση Πατούλη συνεχίζει ακάθεκτη την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, παίρνοντας φυσικά όλη την ευθύνη γι’ αυτό».

Δείτε την Απόφαση ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Ανησυχία αναπληρωτών νηπιαγωγών για τα κενά στην Ειδική Αγωγή μετά τη Δ’ Φάση προσλήψεων
Καμπανάκι από τον ΠΑΣΑΝ για τις ελλείψεις στην Ειδική Αγωγή - Αίτημα για άμεση κάλυψη των κενών
Ανησυχία αναπληρωτών νηπιαγωγών για τα κενά στην Ειδική Αγωγή μετά τη Δ’ Φάση προσλήψεων
Ψαράκια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Αύριο Πέμπτη οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου: Τα "ψαράκια" του αγώνα είναι εδώ!
10 συν 1 λόγοι γιατί να στηρίξουμε την Αγωνιστική Παρέμβαση, τα "ψαράκια" της δράσης και του αγώνα
Αύριο Πέμπτη οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου: Τα "ψαράκια" του αγώνα είναι εδώ!
Δημόσιο
Δημόσιοι υπάλληλοι: Νέα άδεια μέχρι οκτώ ημέρες με αποδοχές
Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούν να κάνουν χρήση της νέας άδειας σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή
Δημόσιοι υπάλληλοι: Νέα άδεια μέχρι οκτώ ημέρες με αποδοχές