Κολωνός κινητοποίηση βιασμός 12χρονης
Stringer / SOOC
Κατατέθηκε μήνυση ενώ παράλληλα ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα έδωσε η 12χρονη, παρουσία ψυχολόγου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Το νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο σπίτι της θείας του, όπου διαμένει και –σύμφωνα με πληροφορίες– ο άγνωστος δράστης την απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Το κορίτσι ήταν μόνο του όταν ο άνδρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, εισέβαλε στο σπίτι και την απείλησε και τη χτύπησε.

Η 12χρονη και η θεία της έκαναν καταγγελία στο Α.Τ. της περιοχής που διαμένουν και κατατέθηκε μήνυση, ενώ προγραμματίστηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, καθώς το κορίτσι τραυματίστηκε στο χέρι.

Η αστυνομία αφού έλαβε κατάθεση από τη νεαρή, διαβίβασε το υλικό στον αρμόδιο εισαγγελέα που θα κληθεί να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και θα κληθεί να απαντήσει η αστυνομική έρευνα είναι εάν υπάρχει κάποιος που θέλησε να τρομοκρατήσει την ανήλικη για να μην καταθέσει στις Αρχές σε βάρος του.

Με δηλώσεις του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα, η προφυλακισμένη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού εκτιμά ότι κάποιοι προσπαθούν να πουν στο θύμα βιασμών και μαστροπείας, να μη μιλάει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα