Άλκης Καμπανός
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Η νέα σοκαριστική μαρτυρία στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Συνεχίζεται και σήμερα η δίκη για το φόνο του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου σειρά έχουν να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Οι καταθέσεις

Η 23χρονη αδελφή του 9ου κατηγορούμενου κατέθεσε πως, «είναι ο μεγάλος μου αδελφός. Ήταν πάντα στήριγμα για μένα. Δούλευε δύο δουλειές. Βοηθούσαμε τη μαμά, τα καλοκαίρια, στο νησί. Ο Αλέξανδρος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για μια κοπέλα. Νοίκιαζε σπίτι».

Όσον αφορά το επίδικο περιστατικό, η μάρτυρας ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ δύσκολα που βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσω πόσο λυπάμαι για την οικογένεια του Άλκη. Έμαθα αργά για το περιστατικό.

Βρήκα κλειδαριά αλλαγμένη στο σπίτι που μέναμε στην Αθήνα. Είχε γίνει έρευνα από την αστυνομία. Μου είπαν ότι τον ψάχνουν για την υπόθεση της Θεσσαλονίκης. “Πες του να παραδοθεί” μου είπαν.

Πήρα τηλέφωνο τους γονείς μας και μου είπαν ότι το ξέρουν. Με πήρε τηλέφωνο από τη φυλακή. Μου ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας: “Δεν το έκανα εγώ”. Μετά είπε “εγώ έχω χτυπήσει έναν, δυο φορές με μαχαίρι. Δεν ξέρω ποιον έχω χτυπήσει. Δεν είμαι σίγουρος”. Ήταν ράκος. Μετά με πήρε τηλέφωνο και είπε: “Είμαι σίγουρος , δεν χτύπησα εγώ για τον Άλκη”. Όταν μιλάμε κλαίει, μου ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση στην οικογένεια. Επιτέθηκαν στην μάνα μου. Στην αρχή έλεγε “δεν ξέρω ποιον χτύπησα” Μετά , “σίγουρα δεν το έκανα εγώ”. Θυμάται ότι χτύπησε εξωτερικά του ποδιού».

Ακόμη, η αδελφή του κατηγορουμένου σημείωσε: «Έπαθα μεγάλη ταραχή, στο άκουσμα του περιστατικού. Το θεωρώ απαράδεκτο. Ρώτησα ποιος χτύπησε τον Άλκη. Απάντησε: “Έγιναν όλα τόσα γρήγορα και δεν ξέρω ποιος χτύπησε ποιον”».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανθρωπολογοι
«Ανθρωπολογία, Εθνογραφία σε/για αβέβαιους καιρούς»: Ξεκινά την Παρασκευή στο ΠΑΜΑΚ το 2ο Διεθνές Συνέδριο Συλλόγου Κοινωνικών Ανθρωπολόγων
Παράλληλα με το Συνέδριο θα γίνουν Εργαστήρια, προβολές εθνογραφικών ταινιών και θα παρουσιαστούν εκδόσεις σχετικές με την Κοινωνική Ανθρωπολογία.
«Ανθρωπολογία, Εθνογραφία σε/για αβέβαιους καιρούς»: Ξεκινά την Παρασκευή στο ΠΑΜΑΚ το 2ο Διεθνές Συνέδριο Συλλόγου Κοινωνικών Ανθρωπολόγων
Τραυματίες στη Γάζα
Φρίκη: «Δεμένοι στα κρεβάτια, με κλειστά μάτια, χωρίς παυσίπονα και φορώντας πάνες» οι τραυματίες Παλαιστίνιοι σε νοσοκομεία του Ισραήλ
Απάνθρωπα βασανιστήρια σε Παλαιστίνιους τραυματίες
Φρίκη: «Δεμένοι στα κρεβάτια, με κλειστά μάτια, χωρίς παυσίπονα και φορώντας πάνες» οι τραυματίες Παλαιστίνιοι σε νοσοκομεία του Ισραήλ