επίθεση ρόπαλα Ηρακλής
Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας επίθεσης με ρόπαλα σε οπαδούς του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδιο, το οποίο αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα, εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε βάρος οπαδών του Ηρακλή ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου φαίνονται τουλάχιστον δέκα να χτυπούν έναν που είναι πεσμένος στον δρόμο, μάλιστα ένας από τους δράστες επιστρέφει και του δίνει ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με ρόπαλα σε μία παρέα οπαδών του Ηρακλή που βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρία άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο ένας από τους τραυματίες δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι ενώ οι άλλοι δυο είναι χτυπημένοι στα άκρα. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο