Λιάνης - Βουγιουκλάκη
«Ένιωθε συντριβή, αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος» είπε ο δικηγόρος του

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την ερωτική σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενόχλησαν τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος προχωρά σε μήνυση εις βάρος του.

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας», είπε στο Mega ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του. Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης» επισήμανε.

«Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση του με Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η Αλίκη ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά.

«Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”. Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυν
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
Ένα βρέφος, μια 41χρονη και ένας 18χρονος μεταξύ των θυμάτων σε αιματηρή συμπλοκή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Westfest στο Σολτ Λέικ Σίτι
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
taksi
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Οι γονείς καλούνται να πληρώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή στο πρόγραμμα, ενώ η Ένωση ζητά άμεση κατάργηση της εισφοράς και διεύρυνση των θέσεων
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Μια γιορτή για όλους
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμαριάς και ο «Ηλιάτορας» ενώνουν δυνάμεις για ένα διήμερο δράσεων, τέχνης και συζητήσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και...
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών