viasmos-fovos-bullying
Νέες σοκαριστικές πληροφορίες για την υπόθεση μαστροπείας στην Κρήτη

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση των βιασμών και μαστροπείας με θύμα έναν ανήλικο από την ηλικία των 11 ετών στην Κρήτη.

Οι γονείς του ανήλικου θύματος ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία του και κάνουν λόγο για ένα «ανθρωπόμορφο τέρας», ενώ γνωστή έγινε η αντίδραση του παιδιού όταν η μητέρα του είδε τις φωτογραφίες.

Η μητέρα του είναι, μάλιστα, αυτή χάρη στην οποία αποκαλύφθηκαν όλα. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η γυναίκα τυχαία πάτησε την οθόνη του κινητού του παιδιού της και είδε τις γυμνές φωτογραφίες του αγοριού.

Η αποκάλυψη

Η μητέρα αποπειράθηκε να μιλήσει με το παιδί της για να μάθει τι συμβαίνει και συμβουλεύτηκε ειδικούς για να την καθοδηγήσουν, να πράξει το σωστό και εκείνοι κατέστησαν σαφές ότι ο μόνος δρόμος που μπορούσε να ακολουθήσει για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, ήταν αυτός της Αστυνομίας.

Όταν ζήτησε από τον γιο της εξηγήσεις για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, ο ανήλικος φέρεται να έβαλε τα κλάματα και να κλειδώθηκε στο δωμάτιο του. Τότε, μητέρα και παιδί επέλεξαν να «συνομιλήσουν» γραπτώς με ερωτήσεις – απαντήσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία φέρεται να προέκυψε η εμπλοκή του 66χρονου μουσικού παραδοσιακής μουσικής.

Η οικογένεια του παιδιού παλεύει να προστατεύσει τον ανήλικο και τα αδέρφια του απ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα και αυτό που ζητούν είναι να υπάρξει διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και παραδειγματική τιμωρία του 66χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρόσκληση
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί
2ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο: «Προχωράμε μαζί; Συζητάμε πρακτικές για την αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συμβίωση στο σχολείο»
2ο Μαθητικό Συνέδριο Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης - Πότε θα πραγματοποιηθεί
ροδος εκπαιδευτικοι
Ρόδος: Ελεύθεροι άνευ όρων ο Διευθυντής και η εκπαιδευτικός που έμπλεξαν σε διαμάχη γονέων και κρατήθηκαν για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου
Ο Διευθυντής  και η εκπαιδευτικός συνελήφθησαν  προχτες σαν κοινοί εγκληματίες, μέσα στον χώρο του σχολείου, προσήχθησαν, κρατήθηκαν όλη τη νύχτα...
Ρόδος: Ελεύθεροι άνευ όρων ο Διευθυντής και η εκπαιδευτικός που έμπλεξαν σε διαμάχη γονέων και κρατήθηκαν για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου