NEA SMYRNH
Γυμνός από τη μέση και κάτω και χωρίς παπούτσια, ο 17χρονος έτρεχε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης, λίγη ώρα αφού έχει μαχαιρώσει τη 45χρονη μητέρα του

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη, όταν οι αμέριμνοι κάτοικοι της περιοχής είδαν έναν νεαρό να τρέχει ημίγυμνος στο δρόμο με αίματα στα χέρια και να φωνάζει «σκότωσα τους δαίμονες».

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης (28/3), όταν ο 17χρονος βγήκε ημίγυμνος, μέσα στα αίματα, από το διαμέρισμά του στην οδό Νικολάου Πλαστήρα και φώναζε «σκότωσα τους δαίμονες» έχοντας ήδη τραυματίσει σοβαρά την 45χρονη μητέρα του.

Μάλιστα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το Star, δείχνει την τελευταία σκηνή του δράματος, καθώς διακρίνεται ο ανήλικος να τρέχει στους δρόμους, φορώντας μόνο ένα φανελάκι και όντας γυμνός από τη μέση και κάτω, λίγο αφότου τραυμάτισε τη μητέρα του.

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη γυναίκα ζωντανή στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Ο γιος έχει συλληφθεί και κρατείται στο ΑΤ Νέας Σμύρνης, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Για την τύχη του 17χρονου θα αποφασίσει ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μητέρα και γιος αντιμετώπιζαν νοητικά προβλήματα και η 54χρονη τον κρατούσε κλεισμένο στο διαμέρισμα, κάτι που ενδέχεται να πυροδότησε τον καυγά ανάμεσα στους δύο.

Μάλιστα γείτονες έβλεπαν μητέρα και γιο να είναι πάντα μαζί. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα