axaia
Στην Κάτω Αχαΐα μπέρδεψαν την 25η Μαρτίου με το «Όχι»: Έβαλαν ταμπέλα για την 28η Οκτωβρίου

Παραμονή της 25ης Μαρτίου, η Κάτω Αχαΐα στολίστηκε όπως κάθε παραμονή εθνικής επετείου. Μόνο που αυτή τη φορά, ο υπεύθυνος για το στολισμό φαίνεται πως έκανε λάθος τις εθνικές γιορτές.

Το θέμα ανέδειξε με αναρτήσεις του στα social media o Άγγελος Καραντζάς στο Facebook: «Επειδή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν κάποιοι τι μήνα έχουμε και τι γιορτάζουμε αύριο ας το διορθώσουν άμεσα γιατί ……. Κάτω Αχαΐα 24-3-2023. Ζήτω η 25 Μαρτίου!».

Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έκανε γρήγορα το γύρο του Διαδικτύου, με τους υπευθύνους να σπεύδουν άρον άρον να το διορθώσουν.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr, ενδέχεται ο υπεύθυνος για τον στολισμό να μπέρδεψε τις… έτοιμες πινακίδες. Μία άλλη εκδοχή είναι να τοποθετήθηκαν αρχικά οι εξέδρες με σκοπό στην πορεία να αλλαχτεί η επιγραφή. 

Οι ίδιοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι απλά δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν την πινακίδα έτσι και ότι αυτό θα γινόταν πριν την 25 Μαρτίου.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο ελληνικός στρατός με ελληνική σημαία στο βάθος επάνω σε άρμα μάχης
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
Στην Ελλάδα πληρώνεις για την εξαγορά στις συντάξεις της θητείας, στην Ευρώπη είναι δωρεάν
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
κνε
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»
Η ΚΝΕ χαιρετίζει την επικράτηση της ΠΚΣ έναντι της ΔΑΠ - «Συνεχίζουμε με νέες δυνάμεις για την αντεπίθεση του φοιτητικού κινήματος»
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»