Αμαλιάδα: «Δέκα πόντους παραπάνω το παιδί μπορεί να είχε χαθεί» - Νέες λεπτομέρειες
Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα που σημειώθηκε στην Αμαλιάδα, μετά τον πυροβολισμό 10χρονης από τον αδερφό της

Σοκ έχει προκαλέσει το πρόσφατο ατύχημα που σημειώθηκε στην Αμαλιάδα, όπου ένα 14χρονο αγόρι πυροβόλησε την 10χρονη αδερφή του στο πόδι, παίζοντας με την καραμπίνα του παππού τους.

Νέες λεπτομέρειες από το περιστατικό υπογραμμίζουν τη σημασία που είχε το σημείο του τραυματισμού, οδηγώντας σε αποφυγή χειρότερης κατάληξης.

«Δέκα πόντους παραπάνω...»

«Εάν σκεφτείς ότι 10 πόντους παραπάνω το παιδί μπορεί να είχε χαθεί…η γιαγιά δεν ήταν στο σπίτι, δεν γνωρίζω πως ενημερώθηκε» είπε χαρακτηριστικά ο θείος των παιδιών σε δηλώσεις του στο in.gr.

Όπως αναφέρει ο ίδιος η καραμπίνα ήταν μέσα στο σπίτι, ωστόσο σε κρυμμένο σημείο. «Το παιδί δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει» σημείωσε.

«Την ώρα εκείνη η γιαγιά και ο παππούς δεν ήταν εδώ» αποκάλυψε. «Το μόνο καλό είναι ότι δεν το χάσαμε το παιδί», κατέληξε ο θείος των παιδιών.

Η σύλληψη του παππού

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου οι γιατροί έκριναν πως το τραύμα της είναι αρκετά σοβαρό.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του παππού των δύο ανηλίκων με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης των παιδιών, καθώς εκείνες τις ώρες τα παιδιά έπαιζαν στο σπίτι του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα