σπύρος μπιμπίλας
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Υπάρχει αυτή η ομοιότητα, τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός»

O πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ντύθηκε Μέγας Αλέξανδρος στα πλαίσια μίας φωτογράφισης και μίλησε για αυτό του τον «ρόλο».

«Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός».

Και συνεχίζει λέγοντας, «Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο.

Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια».

«Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει. Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρεατα
Συναγερμός για 5,3 τόνους ακατάλληλου κρέατος – Έφτανε σε νησιά και ξενοδοχεία
Έρευνα των αρχών αποκάλυψε σοβαρές παραβάσεις σε επιχείρηση που προμήθευε εστιατόρια, ξενοδοχεία και νησιωτικές περιοχές – Εισήγηση για αναστολή...
Συναγερμός για 5,3 τόνους ακατάλληλου κρέατος – Έφτανε σε νησιά και ξενοδοχεία
ΠΟΕΔΗΝ
Στους δρόμους ξανά οι υγειονομικοί: Στάση εργασίας και διαμαρτυρία για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά
Η ΠΟΕΔΗΝ κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της, καταγγέλλοντας αποκλεισμούς και άνιση μεταχείριση εργαζομένων στον χώρο της Υγείας
Στους δρόμους ξανά οι υγειονομικοί: Στάση εργασίας και διαμαρτυρία για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά