viasmos
Σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού από τον προπονητή της καταγγέλλει ότι δέχθηκε μία 16χρονη αθλήτρια του kick boxing. Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακόμα μία υπόθεση με έναν προπονητή να προσπαθεί να βιάσει μία αθλήτριά του ήρθε στο φως, μετά την υπόθεση με τον προπονητή τους στο τάε κβο ντο, ο οποίος εργαζόταν σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης και κατηγορείται πως βίαζε ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha  μία 16χρονη αθλήτρια του kickboxing, κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού από τον προπονητή της. Μάλιστα η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης με τους γονείς του κοριτσιού να καταθέτουν μήνυση κατά του προπονητή.

Η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά της έκανε τους γονείς της 16χρονης να ανησυχήσουν και να ζητήσουν τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, όπου το παιδί «έσπασε» και εξιστόρησε τα όσα εφιαλτικά βίωσε.

«Το κορίτσι μου είχε τελείως διαφορετική συμπεριφορά, ήταν πιο κλειστό. Το καταλαβαίνω γιατί δεν ήθελε ούτε να το αγκαλιάσω. Ήταν λίγο πιο απόμακρη, χωρίς όρεξη στο σπίτι. Στο σχολείο και ιδιαίτερα στο φροντιστήριο, ενώ ήταν μαθήτρια του 18 και του 19, μας έλεγαν ότι δεν πολυενδιαφέρεται, ότι την έχουν πιάσει πολλές φορές να κλαίει», είπε αρχικά ο πατέρας της 16χρονης.

«Το παιδί μου μετά τις συνεδρίες που έκανε, ήρθε σε εμένα και μου είπε μπαμπά αν δεν με βοηθήσεις να κάνω μήνυση, θα κάνω καμία τρέλα», προσέθεσε.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2022 στην προετοιμασία της ομάδας για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά, τότε ο προπονητής απομόνωσε για πρώτη φορά τη 16χρονη.

«Μου είπε να μείνω έξω από την προπόνηση και να κάνω διατάσεις, καθώς είχα τραυματισμό. Ήρθε από πάνω μου, λέγοντάς μου στο αυτί πως θέλει να με φιλήσει. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, είχα υποστεί σοκ», ανέφερε η 16χρονη αθλήτρια σύμφωνα με τον Alpha.

Όπως καταγγέλλει την ίδια ημέρα δέχθηκε ακόμα μία επίθεση από τον προπονητή την ώρα που οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αποχωρήσει. «Τη στρίμωξε στη γωνία, της έλεγε πάλι θέλω να σε φιλήσω, την έπιασε με βία και τη στρίμωξε», είπε ακόμα ο πατέρας του κοριτσιού.

Όμως ο προπονητής δεν έμεινε εκεί και αποπειράθηκε να τη βιάσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια παραμονής της ομάδας στο εξωτερικό για αγώνες

«Με έπιασε βίαια από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο κράτησε σφιχτά τα δύο μου χέρια. Άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι», είπε ακόμα το παιδί.

Μάλιστα στην έκθεσή της η παιδοψυχολόγος ανέφερε: «Το παιδί στις πέντε συνεδρίες που κάναμε αφηγείται συνεχώς τα συγκεκριμένα περιστατικά που της προκαλούν έντονη θλίψη και άγχος, ευερεθιστότητα, πρόβλημα συγκέντρωσης στο σχολείο και αποστροφή προς οποιαδήποτε σωματική επαφή, εφιάλτες και δυσκολίες στον ύπνο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κίνηση με αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας
Με ποιο απλό τρόπο μαθαίνεις αν σε έχουν πιάσει παραβάτη οι κάμερες της Τροχαίας
Μέσω του myAADE μπορείς να ελέγξεις αν έχει βεβαιωθεί πρόστιμο από «έξυπνες» κάμερες και να δεις τις οφειλές σου
Με ποιο απλό τρόπο μαθαίνεις αν σε έχουν πιάσει παραβάτη οι κάμερες της Τροχαίας