Φυλακισμένος
Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο 62χρονος που κλειδώθηκε μαζί με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και έκανε χρήση φιάλης υγραερίου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος που κλειδώθηκε μαζί με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και επιχείρησε να αυτοκτονήσει με φιάλη υγραερίου στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και παίρνει το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές, όπως αναφέρει το GrTimes.

Το περιστατικό

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κι έγινε αντιληπτό από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των διδύμων (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι) η οποία κάλεσε την Άμεση Δράση.

Περιπολικό του της ΕΛΑΣ έφτασε άμεσα στο σημείο και τα μέλη του πληρώματος έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά με τον πατέρα τους. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς από την έντονη δυσοσμία στην καμπίνα του οχήματος τα ανήλικα δίδυμα είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα