σεισμός
Ακολούθησαν δυο ακόμα μετασεισμοί

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα λίγο πριν τις 4 σήμερα τα ξημερώματα στα Ιωάννινα.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 15 χιλιόμετρα βόρεια βορειοδυτικά της Αετομηλίτσας και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 13,1 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Ακολούθησαν δυο ακόμα μετασεισμοί, με τον πρώτο να υπολογίζεται στα 3,3 Ρίχτερ και τον δεύτερο στα 3,7, ο οποίος ωστόσο δόθηκε με επίκεντρο 25 Χλμ. δυτικά νοτιοδυτικά της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Οι δονήσεις έγιναν αισθητές και στην Αλβανία. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: Ξεκινούν 10/3 οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαχανικα
Πώς φτάνουν τα μικροπλαστικά στο πιάτο μας μέσω φρούτων και λαχανικών
Επιστήμονες προειδοποιούν ότι είναι πιθανό να προσλαμβάνουμε μικροπλαστικά σχεδόν καθημερινά, ακόμη και μέσω φρέσκων προϊόντων.
Πώς φτάνουν τα μικροπλαστικά στο πιάτο μας μέσω φρούτων και λαχανικών