Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του προαστιακού - Στα τελευταία βαγόνια οι επιβάτες
Στα τελευταία βαγόνια οι επιβάτες του Προαστιακού - Με χαμηλές ταχύτητες η επανεκκίνηση

Ξεκίνησε η επανεκκίνηση του σιδηροδρομικού δικτύου με τον κόσμο να επιστρέφει στους σταθμούς για να πάρει τα τρένα που τον μεταφέρουν στις δουλειές τους. Μάλιστα όπως δηλώνει επιβάτης στο ρεπορτάζ, κανένας δεν επιβιβάζεται στα πρώτα βαγόνια του τρένου.

«Εάν παρατηρήσετε κανείς δεν είναι στα πρώτα βαγόνια γιατί φοβούνται. Ήταν τραγικό και δεν θα ξεχαστεί» ανέφερε η κοπέλα μεταφέροντας το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των επιβατών του Προαστιακού.

«Είναι κακό στη χώρα μας που πρέπει να φτιάχνονται τα πράγματα όταν γίνονται τραγωδίες» δήλωσε μια νεαρή κοπέλα στο ΕΡΤ, η οποία νιώθει ανασφάλεια σε σχέση με το παρελθόν. Μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και πώς επηρέασε τον κόσμο επεσήμανε ότι ο κόσμος είναι «μουδιασμένος».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η επανεκκίνηση των δρομολογίων έγινε με μειωμένα δρομολόγια και χαμηλότερες ταχύτητες, με μέγιστο όριο ταχύτητας να είναι τα 80 χιλιόμετρα.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει το τμήμα του Προαστιακού, που συνδέει τον Πειραιά με το Αεροδρόμιο στα Σπάτα, ενώ ανά πενθήμερο θα προστίθενται γραμμές. Η επόμενη γραμμή θα είναι αυτή που θα συνδέει το Αεροδρόμιο με το Κιάτο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαδοπιτα
H παραδοσιακή "Λαδοπεταχτή" της Μάνης
Τραγανή εξωτερικά, αφράτη στο εσωτερικό και γεμάτη άρωμα ελαιόλαδου, μπορεί να σταθεί είτε σαν κυρίως πιάτο είτε σαν πλούσιο συνοδευτικό.
H παραδοσιακή "Λαδοπεταχτή" της Μάνης