λεωφορείο
Σε κακούργημα μετατρέπεται η ποινή της κλοπής υλικών στον τομέα των συγκοινωνιών - Αυστηροποιείται η ποινή της κλοπής στον τομέα των συγκοινωνιών.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας κατά την διάρκεια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, εξήγγειλε ότι «η κλοπή υλικών, που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ασφάλεια των συγκοινωνιών, θα επανέλθει στον κακουργηματικό χαρακτήρα».

Αναλυτικότερα, ο κ. Τσιάρας δήλωσε πως «η υποβίβαση της ποινής για κλοπή υλικών, που προφανώς έχουν ιδιαίτερο ρόλο και αφορούν στην ασφάλεια των συγκοινωνιών, εν προκειμένω των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών, από κακούργημα σε πλημμέλημα είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί με βάση το τι εξελίχθηκε με τον ποινικό νόμο του 2019».

Συμπλήρωσε πως «η κυβέρνηση προτίθεται να αυστηροποιήσει την ποινή. Πλέον η κλοπή υλικών, που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ασφάλεια των συγκοινωνιών, θα επανέλθει στον κακουργηματικό χαρακτήρα και βεβαίως για θέματα και ζητήματα που αφορούν σε απώλεια ανθρώπινων ζωών, όταν μιλάμε για ατυχήματα ή δυστυχήματα που συμβαίνουν σε σιδηροδρομικές και όχι μόνο συγκοινωνίες, προφανώς θα αντιμετωπίζονται με το μέγιστο της ποινής».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα