παιδιατρικη περιθαλψη
Ουσιαστικά, η Παιδιατρική περίθαλψη δίνεται "φιλέτο" σε διάφορους επίδοξους επενδυτές του ιδιωτικού τομέα - Δείτε το βίντεο

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν γιατροί, νοσηλευτές, γονείς και παιδιά - ασθενείς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί  στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, στο «Αγία Σοφία» και το «Αγλαΐα Κυριακού».

Ζωές τίθενται σε κίνδυνο, εξαιτίας του σταδιακού ξηλώματος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση να τινάζουν στον αέρα τη λειτουργία τους.

Δεν είναι, όμως, τα πρώτα παιδιατρικά νοσοκομεία που μπαίνουν στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Στην ίδια θέση έχει βρεθεί και το άλλο Νοσοκομείο Παίδων της Αττικής, στην Πεντέλη.

Ο νευροχειρουργός και ΓΓ της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου, περιγράφει στην εκπομπή της ROSA, Bandiera Rosa, την κατάσταση που επικρατεί στην Παιδιατρική περίθαλψη της χώρας.

«Ξέρουν ότι ο χειρότερος εκβιασμός δεν είναι αν αρρωστήσεις εσύ ο ίδιος, είναι αν αρρωστήσει το παιδί σου. Αν αρρωστήσει το παιδί σου, ξεπουλιέσαι.
Το κράτος πολεμάει εδώ κι έναν χρόνο το Παίδων Πεντέλης. Πολεμάει το κράτος το ίδιο το δημόσιο παιδιατρικό νοσοκομείο, να μην το αφήσει να ανασάνει με διάφορα προσχήματα, όπου δεν κάνει κανείς κουβέντα για το τι θα γίνει για την αποφόρτιση.
Ουσιαστικά, η Παιδιατρική περίθαλψη δίνεται "φιλέτο" σε διάφορους επίδοξους επενδυτές του ιδιωτικού τομέα».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

παραλία Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: 60χρονος έκανε ποδήλατο στη και έπεσε στη θάλασσα
Ο 60χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του, στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας, στο ύψος του Μεγάρου...
Θεσσαλονίκη: 60χρονος έκανε ποδήλατο στη και έπεσε στη θάλασσα