ψωμι
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί σας ολόφρεσκο - Ακολουθήστε ένα-ένα τα βήματα για να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί σας και πάλι φρέσκο

Μπορούμε να διατηρήσουμε ολόφρεσκο το μπαγιάτικο ψωμάκι που έμεινε από την προηγούμενη και να μην πεταχτεί; Φυσικά και μπορούμε με μόνο μία κίνηση μπορεί το «στεγνό» και σκληρό ψωμί να γίνει φρέσκο και πάλι.

Το μυστικό βρίσκεται στην υγρασία. Αυτό που κάνει το φρέσκο ψωμί να διαφέρει από το μπαγιάτικο είναι η έξτρα υγρασία που έχει το φρέσκο ψωμί.

Για να δώσετε στο μπαγιάτικο ψωμί την χαμένη του υγρασία πίσω δεν έχετε παρά να κάνετε αυτό ακριβώς:

Βρέξτε ελαφρώς το μπαγιάτικο ψωμί σας.

Αφού υγρανθεί βάλτε το στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 5-10 λεπτά πάνω στη σχάρα.

Καθώς το νερό μετατρέπεται σε ατμό εισχωρεί στο εσωτερικό του ψωμιού και το κάνει και πάλι μαλακό. Η κόρα του από την άλλη θα γίνει και πάλι τραγανή και πεντανόστιμη.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

παραλία Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: 60χρονος έκανε ποδήλατο στη και έπεσε στη θάλασσα
Ο 60χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του, στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας, στο ύψος του Μεγάρου...
Θεσσαλονίκη: 60χρονος έκανε ποδήλατο στη και έπεσε στη θάλασσα