πολακης-χατζηνικολαου
Έχασε την ψυχραιμία του ο Νίκος Χατζηνικολάου: Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε! Άθλιε! Συκοφάντη! Βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη!

Έχασε την ψυχραιμία του ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου με φόντο τη διαδικτυακή διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του ιδίου και του Παύλου Πολάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος, με αφορμή την επιστροφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια του κόμματος, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: 

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» ανταπάντησε ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απειλεί με μηνύσεις και αγωγές. 

1
2

 

Από το βήμα της εκπομπής του στον Real FM, ο κ. Χατζηνικολάου εξαπέλυσε μύδρους κατά του Παύλου Πολάκη.

«Δεν θα του κάνω τη χάρη, να του απαντήσω στο ύφος του, όμως λέω πως είτε έχει ασυλία είτε δεν έχει μετά τις εκλογές έρχονται τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά δικαστήρια (...) Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι στην Κρήτη, και θα στηθεί το γλέντι.

(...) Με το που έκανα την ανάρτηση ότι ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά όχι από αυτούς που έθιξες, που στοχοποίησες, που λάσπωσες, ήρθε από κάτω και τι μου 'γραψε; Να ζητήσω συγγνώμη, εγώ. Από τον ελληνικό λαό, για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη; Ψήφισα εγώ μνημόνια; Όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε! Άθλιε! Συκοφάντη! Βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακούστε το απόσπασμα εδώ: 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας