Voucher παιδικών σταθμών: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Κοινωνία 0

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ξύπνησε από την καταστολή η 25χρονη

nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα 28% και έχει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα, την σπονδυλική στήλη»

Ξύπνησε από την καταστολή η 25χρονη Ανυσία, που τραυματίστηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και παραμένει νοσηλευόμενη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Η επικοινωνία με το περιβάλλον έχει αποκατασταθεί, σύμφωνα με το grtimes.gr, και η υγεία της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση. To μεγαλύτερο μέρος της μέρας η νεαρή κοπέλα αναπνέει μόνη της.

«Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα 28% και έχει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα, τη σπονδυλική στήλη. Οι ειδικοί μας, ό,τι καλύτερο έχει το νοσοκομείο, βρίσκονται πάνω από το κεφάλι της, νευροχειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, χειρουργοί, ορθοπεδικοί. Είναι πολυτραυματίας και με εγκαύματα αλλά έχουμε πολλές ελπίδες να ζήσει» είχε πει ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Παπανικολάου, Δημήτρης Καπραβέλος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία