ΕΚΑΒ
Συνελήφθη ο οδηγός μετά το τροχαίο δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 22:00, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος του Ψυχικού, στη διασταύρωση με την οδό Χαριτωνίδου.

Ένας άνδρας 73 ετών επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και ο οδηγός που πέρναγε εκείνη τη στιγμή από το σημείο δεν τον είδε και τον παρέσυρε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όμως ήταν ήδη αργά. Ο οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Τον περασμένο Νοέμβριο ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30-40 ετών επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Μεσογείων, με αποτέλεσμα στο ρεύμα καθόδου ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να τον χτυπήσει και να τον πετάξει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Δευτερόλεπτα αργότερα ένα δεύτερο όχημα, στο ρεύμα ανόδου αυτή τη φορά, τον παρέσυρε για κάποια μέτρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιo είναι φυσικό αντιοξειδωτικό που καθυστερεί το γκριζάρισμα των μαλλιών

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης
Τελεσίγραφο Χατζηδάκη στους αγρότες: «Διάλογος ή πρόστιμα»
«Δεν γίνεται μια μειοψηφία να κρατά όμηρο την κοινωνία», λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης - Με πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων απαντά το Μαξίμου
Τελεσίγραφο Χατζηδάκη στους αγρότες: «Διάλογος ή πρόστιμα»
Γροθιές συγκρούονται με χρώματα στις σημαίες της Κίνας και των ΗΠΑ
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Η Κίνα ζητά την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο και διαμηνύει ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αυτοαναγορεύεται σε παγκόσμια αστυνομία»
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»