Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Κοινωνία 0

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε σε Ι.Χ. με τα τρίχρονα δίδυμα παιδιά του κι άνοιξε φιάλες υγραερίου

astynomia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας πατέρας κλειδώθηκε με τα δίδυμα ανήλικα παιδιά του στο αυτοκίνητο και φέρεται να άνοιξε φιάλες υγραερίου!

Οι αστυνομικές αρχές δέχθηκαν χθες βράδυ στις 20:30 μια καταγγελία από μία γυναίκα, ότι ο πρώην σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά τους, περίπου τριών ετών ήταν κλειδωμένοι σε I.X., στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ότι μυρίζει υγραέριο. Οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του οχήματος και απεγκλώβισαν πατέρα και παιδιά.

Αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο, έσπασαν το τζάμι και απεγκλώβισαν τα παιδιά και τον πατέρα από το όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρχε οσμή υγραερίου και τα παιδιά ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τα δίδυμα παιδιά διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.

Ο πατέρας διακομίστηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είναι 61 ετών, απόστρατος της αεροπορίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία