Έρευνα από τη ΓΑΔΑ ξεκινάει μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας με τον γερανό της αστυνομίας στη διαμαρτυρία για τα Τέμπη.
To βίντεο που κάνει τον γύρο των social media δείχνει έναν γερανό της ΕΛ.ΑΣ. να κάνει έναν ελιγμό στην Ακαδημίας και να πέφτει με δύναμη πάνω σε κάδους απορριμμάτων, πίσω από τους οποίους βρίσκονταν διαδηλωτές. Ο δρόμος είναι άδειος, αλλά ο γερανός φαίνεται να στοχεύει τους διαδηλωτές, να σημαδεύει τον κάδο που έσπρωχναν και να πέφτει πάνω τους με μανία.
H ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος πήγε να αντικαταστήσει άλλο γερανοφόρο και επιχείρησε τον συγκεκριμένο ελιγμό φοβούμενος ότι θα βρεθεί εγκλωβισμένος.
Ωστόσο, στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός του οχήματος στόχευε τους διαδηλωτές που έσπρωχναν κάδους μπροστά τους για την προστασία τους, παρασύροντας κάποιους από αυτούς.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom