vroxi_kakokairia_kataigida_kairos
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Ισχυρά καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην Αττική σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πού και πότε θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να σαρώσουν τη χώρα τις επόμενες ώρες, ενώ σε ισχύ βρίσκεται το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που έχει εκδώσει η ΕΜΥ. Η Αττική αναμένεται να επηρεαστεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου από πρόσκαιρα ισχυρές βροχές.

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να σαρώσουν τη χώρα τις επόμενες ώρες, ενώ σε ισχύ βρίσκεται το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που έχει εκδώσει η ΕΜΥ το οποίο επικαιροποιήθηκε σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Σήμερα και αύριο προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα, μέχρι νωρίς το απόγευμα στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, κατά διαστήματα στις Κυκλάδες και την Κρήτη, από το απόγευμα στην Πελοπόννησο και τα Δωδεκάνησα, από το βράδυ στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, τις Σποράδες, την κεντρική και την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην Κρήτη, όπου τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το πρωί του Σαββάτου (18/3), μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θεσσαλία και την κεντρική και την ανατολική Στερεά, μέχρι το μεσημέρι στην Εύβοια, τις Σποράδες και την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, μέχρι το απόγευμα στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα η Αττική, θα επηρεαστεί αύριο, τις πρώτες πρωινές ώρες, πρόσκαιρα από ισχυρές βροχές.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παδα
ΠΑΔΑ: Διεθνής ημερίδα #crAIme για το έγκλημα και την τεχνητή νοημοσύνη
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΔΑ, το Center for Cybercrime Studies του John Jay College of Criminal Justice του Πανεπιστημίου City της Νέας και...
ΠΑΔΑ: Διεθνής ημερίδα #crAIme για το έγκλημα και την τεχνητή νοημοσύνη
columbia
Ημέρες Βιετνάμ στις ΗΠΑ! Οι αντιδράσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια φουντώνουν!
Το βίντεο από το Χάρβαρντ - Βίντεο από τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο του Τέξας- Μακαρθισμός σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ για την σφαγή στη Γάζα!
Ημέρες Βιετνάμ στις ΗΠΑ! Οι αντιδράσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια φουντώνουν!