βιασμός
Mία αδιανόητη υπόθεση, βιασμού ανηλίκου ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ένας 54χρονος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής και πορνογραφίας ανηλίκων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ανήλικης, ο 54χρονος την προσέγγισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Συγκεκριμένα ο παιδόφιλος μεσήλικας, γνώρισε 15χρονη μαθήτρια μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής snapchat. Την πολιορκούσε για τέσσερις μήνες, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη, να συναντηθούν και να την βιάσει.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, στις 3 Μαρτίου 2023 την ανάγκασε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και αφού την οδήγησε σε διαμέρισμα, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ύστερα από έρευνες, η ΕΛΑΣ εντόπισε τον 54χρονο σε περιοχή της Ηλείας και τον συνέλαβε σε επιχείρηση που έγινε.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας, καθώς και όχημα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. ο κατηγορούμενος προσέγγισε στις 7 Νοεμβρίου του ΄22 την 15χρονη μαθήτρια μετά από αίτημα φιλίας που της απέστειλε στον λογαριασμό που διατηρούσε η μικρή στο snapchat.

Στη συνέχεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της μέσω διαρκούς επικοινωνίας, αποστέλλοντας στην παθούσα μηνύματα, κατεύθυνε τη συζήτηση σε σεξουαλικό περιεχόμενο και τον Ιανουάριο του '23 της πρότεινε να συναντηθούν από κοντά στην Αθήνα».

Στις 12:30 το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου του '23 και ενώ το κοριτσάκι μόλις είχε τελειώσει το σχολείο στην περιοχή του Κολωνού συναντήθηκε με τον παιδόφιλο μεσήλικα ο οποίος μετέβη στο ραντεβού με το όχημα του και εξανάγκασε την μικρή να εισέλθει σε αυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το διαβιβαστικό «ακολούθως, μετέβησαν από κοινού δίχως αυτή να μπορεί να εξέλθει από το όχημα, σε άγνωστο δρόμο πλησίον της οδού Λιοσίων στην περιοχή των Σεπολίων και εν συνέχεια την οδήγησε σε ημίυπόγειο διαμέρισμα, το οποίο όπως της ανέφερε το είχε ενοικιάσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας airbnb, όπου την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέληση της».

Οι σκηνές μέσα στο βρώμικο υπόγειο των Σεπολίων είναι αδιανόητες. «Η παθούσα αμύνθηκε αποθώντας τον, πριν ο ίδιος ολοκληρώσει την πράξη κλωτσώντας τον και τράπηκε σε φυγή». Παράλληλα η ανήλικη αντελήφθη ότι ο κατηγορούμενος, τοποθέτησε στη τσάντα τραπεζική κάρτα (prepaid) επ’ ονόματί του, συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ χωρίς αυτή να το γνωρίζει».

Το κοριτσάκι μόλις κατάφερε να σταθεί στα πόδια της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και σήμερα το πρωί ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο λιμάνι Κυλλήνης και προσήχθη στην Υποδιευθύνση Ασφάλειας Αθηνών. Τα «λαγωνικά» της υπηρεσίας έκαναν φύλλο και φτερό το κινητό του τηλέφωνο όπου μέσα βρήκαν «συλλογή» φωτογραφιών όπου υπήρχαν 11 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν την παθούσα και τα οποία αποτελούν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων».

Σε δεύτερο τηλέφωνο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν αρχεία με αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμενες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια.

Οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθούν και άλλα θύματα του 54χρονού συνεχίζεται.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρυτ
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια
Με ανάρτησή του ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε για όσα ειπώθηκαν στη Σύνοδο των Πρυτάνεων
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια
πιερρακακης πειραματικο αλεξανδρούπολης
Κυριάκος Πιερρακάκης: Επίσκεψη στο 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
«Η πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr είναι ένα από τα εργαλεία της στρατηγικής μας, που εξασφαλίζει ότι κάθε περιστατικό βίας και εκφοβισμού στο σχολικό...
Κυριάκος Πιερρακάκης: Επίσκεψη στο 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης