Κοινωνία 0

Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα της 12χρονης

μητέρα 12χρονης Κολωνός
Stringer / SOOC
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε η μητέρα της 12χρονης

Σε συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε, σήμερα, η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο συνήγορός της ζήτησε να καταθέσει για την υπόθεση και η ψυχολόγος της Αστυνομίας που πήρε τις καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι.

Το αίτημα του δικηγόρου

Η μητέρα της 12χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Παρασκευής.

Ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι σήμερα θα κατατεθεί αίτημα προκειμένου να καταθέσει στην ανακρίτρια και η αξιωματικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που λαμβάνει καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι, προκειμένου, όπως εκτιμά ο δικηγόρος να δώσει στοιχεία που θα δείξουν ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμών και μαστροπείας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία