ΕΡΙΕΤΤΑ
Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι συγγενείς της 23χρονης Εριέττας, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μία εβδομάδα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Η κοπέλα φέρεται να επέβαινε στο μοιραίο τρένο, όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Περισσότερο από μία εβδομάδα μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων, δεκάδες οικογένειες έθαψαν τα παιδιά τους σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Ωστόσο, οι γονείς της 23χρονης Εριέττας (φοιτήτρια που σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ) εξακολουθούν να την αναζητούν, καθώς σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, έχουν ταυτοποιηθεί 56 νεκροί και μόνο για την Εριέττα δεν έχει βρεθεί αντιστοίχιση του DNA συγγενή της.

Η Εριέττα δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα των νεκρών, ούτε σε εκείνη των τραυματιών αλλά ούτε και στις αταυτοποίητες σορούς.

Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μιλώντας στο Star δήλωσε πως η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 του μοιραίου τρένου και είχε έρθει στην Αθήνα.

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο» συγκλονίζει φίλη της 23χρονης.

«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια» προσθέτει η φίλη της.

 «Όποιος βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης μπορεί και να μην βρεθεί».

«Αν βρέθηκαν άνθρωποι στο σημείο της έκρηξης, σαφώς θα μπορούσαν και να μην βρεθούν στοιχεία από εκείνους. Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο, θα μπορεί και να μην βρεθεί» συγκλονίζει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko.jpg
Θεσσαλονίκη: Δέκα μήνες φυλάκιση στον 27χρονο που θώπευσε στο στήθος ανήλικη
«Στεκόμουν στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά ο κατηγορούμενος γύρισε και με έπιασε στο στήθος. Άρχισε να με ακολουθεί και φώναζα βοήθεια. Μετά με έβριζε....
Θεσσαλονίκη: Δέκα μήνες φυλάκιση στον 27χρονο που θώπευσε στο στήθος ανήλικη
albanian police
Θρίλερ στην Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του
Η αστυνομία της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε στο σπίτι του στο χωριό Μποντρις από τους γείτονές τους, οι οποίοι ειδοποίησαν τις...
Θρίλερ στην Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του