Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Κουτσούμπα στην Αμαλιάδα και του Σπύρου Βούλγαρη - Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και οι τρεις κόρες του 59χρονου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνος, στην Αμαλιάδα, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Κουτσούμπα, που ήταν ο μηχανοδηγός του επιβατηγού τρένου, το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στις 28 Φεβρουαρίου, κοντά στα Τέμπη.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, Αθανάσιος, ενώ συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και κάτοικοι της Αμαλιάδας, κατέκλυσαν τον ιερό ναό και τον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κουτσούμπα και να συμπαρασταθούν στην σύζυγο και στις τρεις κόρες του.

Είχε ζητήσει το δρομολόγιο για να δει τις κόρες του

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε ότι ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε ζητήσει αυτό το δρομολόγιο προκειμένου να βρεθεί κοντά στις δύο του κόρες που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

«Μου είπαν για παράδειγμα ότι ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου ζήτησε και πήγε σε αυτό το τρένο, επειδή τα δύο του κορίτσια σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα. Και το τέλος της ζωής του», ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Βασιλόπουλος.

Θρήνος στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη 

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν τον 35χρονο μηχανοδηγό, της εμπορικής αμαξοστοιχίας, Σπύρο Βούλγαρη, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το «παρών» στην κηδεία δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , καθώς και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα