farmaka_farmakeia
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Στάση εργασίας την Τετάρτη 8/3 στα φαρμακεία Θεσσαλονίκης σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στάση εργασίας από τις 11.30 έως και τις 14.30 ως ένδειξη πένθους για τα θύματα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Κατά το διάστημα της στάσης θα είναι ανοιχτά μόνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Με την συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί «ποτέ ξανά» τέτοια τραγωδία. Σας καλούμε σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν αύριο ανοιχτά.

Από τις 11:30 έως τις 14:30 θα είναι ανοιχτά ΜΟΝΟ τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο ανοίγουν ξανά μετά τις 14:30».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

τάξη
Ολοταχώς για νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ με καθιέρωση του «Εθνικού Απολυτηρίου»
Η «νέα γραμμή επιλέγει» να «ξεσκαρτάρει» το Γενικό Λύκειο, κοινώς να το «ελαφρώσει», σαν μια επιχείρηση που θέλει να απαλλαγεί από το προσωπικό της.
Ολοταχώς για νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ με καθιέρωση του «Εθνικού Απολυτηρίου»