iasonas_gerasimos_georgiadis
O Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ – «Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε»

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί για τον μοναδικό άνθρωπο που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει μεγάλη μάχη και όπως λέει ο πατέρας του σήμερα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης.

«Ελπίζουμε σήμερα να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

Ο 20χρονος μετά τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και μπορεί να γλίτωσε τον κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της αποκατάστασης.

«Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε»

«Εμείς βγήκαμε αλλά μέσα έμειναν άνθρωποι που δεν βγήκανε» λέει με δάκρυα στα μάτια η κυρία Βάσω, που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο προς τη Θεσσαλονίκη, ούσα στο τρίτο βαγόνι.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χειροπέδες
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη νοσηλευτή μετά από καταγγελία για κακοποίηση σε βάρος 16χρονου
Καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης: Στο εδώλιο 47χρονος νοσηλευτής
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη νοσηλευτή μετά από καταγγελία για κακοποίηση σε βάρος 16χρονου
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Εκεί όπου η Γραφή γίνεται Τέχνη – Π.Μ.Σ. «Δημιουργική Γραφή» απο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Το 1ο και κορυφαίο ΠΜΣ στην Δημιουργική Γραφή από το Παν.Δυτικής Μακεδονίας - Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων - 240 θέσεις
Εκεί όπου η Γραφή γίνεται Τέχνη – Π.Μ.Σ. «Δημιουργική Γραφή» απο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας