Πύργος: Μητριά κακοποιούσε 13χρονη
Η μαθήτρια αρνιόταν να γυρίσει σπίτι της μετά το σχολείο

Μια ακόμα καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου σε περιοχή του Πύργου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Αυτή τη φορά, η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού σε χωριό του Δήμου Πύργου από την μητριά της.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν, όταν μια μέρα, η μικρή μετά το τέλος του μαθήματος αρνιόταν πεισματικά να επιστρέψει στο σπίτι της όπου έμενε μαζί με τον πατέρα της και την δεύτερη σύζυγό του.

Η άρνηση αυτή, του κοριτσιού έβαλε σε υποψίες του καθηγητές οι οποίοι πλησίασαν την 13χρονη και τότε εκείνη, τους περιέγραψε την κακή σχέση που διατηρεί με την μητριά της, δείχνοντας τους μάλιστα και ένα σημάδι που βρισκόταν σε εμφανές σημείο στο σώμα της το οποίο προήλθε όπως υποστήριξε από χτύπημα που δέχτηκε από εκείνη.

Οι εκπαιδευτικοί τότε ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση. Η 32χρονη που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης, υποστήριξε πως το σημάδι προήλθε από την προσπάθειά της να συνετίσει την μικρή η οποία ήταν πολύ ατίθαση.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς», η μητέρα της 13χρονης έχει κινήσει διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα