Πύργος: Μητριά κακοποιούσε 13χρονη
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η μαθήτρια αρνιόταν να γυρίσει σπίτι της μετά το σχολείο

Μια ακόμα καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκου σε περιοχή του Πύργου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Αυτή τη φορά, η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού σε χωριό του Δήμου Πύργου από την μητριά της.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν, όταν μια μέρα, η μικρή μετά το τέλος του μαθήματος αρνιόταν πεισματικά να επιστρέψει στο σπίτι της όπου έμενε μαζί με τον πατέρα της και την δεύτερη σύζυγό του.

Η άρνηση αυτή, του κοριτσιού έβαλε σε υποψίες του καθηγητές οι οποίοι πλησίασαν την 13χρονη και τότε εκείνη, τους περιέγραψε την κακή σχέση που διατηρεί με την μητριά της, δείχνοντας τους μάλιστα και ένα σημάδι που βρισκόταν σε εμφανές σημείο στο σώμα της το οποίο προήλθε όπως υποστήριξε από χτύπημα που δέχτηκε από εκείνη.

Οι εκπαιδευτικοί τότε ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση. Η 32χρονη που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης, υποστήριξε πως το σημάδι προήλθε από την προσπάθειά της να συνετίσει την μικρή η οποία ήταν πολύ ατίθαση.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς», η μητέρα της 13χρονης έχει κινήσει διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άρειος Πάγος
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη διαρροή υλικού της τραγωδίας των 17χρονων στην Ηλιούπολη
Σε έρευνα για τη δημοσιοποίηση βίντεο και σημειωμάτων από την υπόθεση των 17χρονων στην Ηλιούπολη προχωρά ο Άρειος Πάγος
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη διαρροή υλικού της τραγωδίας των 17χρονων στην Ηλιούπολη
ζωη
Θύελλα στη Βουλή: Πράσινο φως από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας της Κωνσταντοπούλου εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων
Κατά πλειοψηφία εισήγηση για άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά από αποχώρηση της αντιπολίτευσης
Θύελλα στη Βουλή: Πράσινο φως από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας της Κωνσταντοπούλου εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων